امتیاز {{starRate.StarValue}} از 5 از بین {{starRate.TotalVotes}} امتیازدهنده به خدمات ویزا در سفیران
خدمات ویزا در سفیران

خدمات ویزا در سفیران ایرتور

ویزا یک مجوز رسمی است که به شما  اجازه می دهد وارد خاک کشور مشخصی شوید. معمولا ویزا به صورت یک برگه درون پاسپورت و یا یک مهر بر روی یکی از صفحات پاسپورت شناخته می شود و در هر دو صورت، مدت اعتبار ویزا یعنی تاریخ شروع و انقضای آن مشخص شده است.

هر کشور قوانین مخصوص به خودش را برای صدور ویزا دارد ولی مراحل صدور ویزا تقریبا در همه جا یکسان است.این تفاوت در قوانین، می تواند به خاطر ملیت شما، قوانین کشور میزبان، دلیل شما برای مسافرت و ... متغیر باشد. مرجع صدور ویزا، معمولا شعبه ای از وزارت امور خارجه یا کنسولگری کشور مقصد است.

برخی از کشورها از اخذ ویزا برای افراد مبتلا به بیماری های خاص مانند ایدز خودداری می کنند. شرایط این محدودیت پزشکی، کشور میزبان و نوع ویزای درخواستی بستگی دارد.

همچنین افسران صدور ویزا نیز می توانند مدارکی از قبیل گواهی عدم سوءپیسنیه و سابقه کیفری و یا فعالیت های خاص (مانند موارد غیراخلاقی و یا قاچاق مواد مخدر) را از متقاضیان دریافت کنند.

در نهایت جالب است بدانید، گرفتن ویزا به معنی تضمین ورود به خاک یک کشور نیست و نگهبانان مرزی، تصمیم آخر را می گیرند.

انواع ویزا:

انواع مختلفی از ویزا، با توجه به سیاست کشوری که می خواهید وارد آن شوید، وجود دارد.

معمولا ویزا بر اساس دلیل شما برای مسافرت تقسیم بندی می شود:

  • ویزای توریستی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای درمانی
  • ویزای کار
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحقیقاتی
  • ویزای فریلنسر
  • ویزای کار فصلی
  • ویزای جویای کار
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای طلایی و ...

دسته بندی ویزا بر اساس تعداد دفعاتی که مجازیذ وارد کشور میزبان شوید:

  • ویزای یک مرتبه ای
  • ویزای چند مرتبه ای

اگر ویزا به صورت یک بار ورود صادر شود شما تنها اجازه ی یک بار ورود به خاک کشور مورد نظر را دارید و اگر ویزای شما به صورت چند بار ورود صادر شود شما می توانید چند بار به کشور مورد نظرتا زمان اعتبار ویزا وارد شوید. این به معناست که شما تا چند بار امکان ورود و خروج به کشور مورد نظر را دارید.

چه کشورهایی ویزا نمی خواهند؟

کشورهایی که برای ورود ایرانیان به آن ها ویزا لازم نیست عبارتند از :

  • کردستان عراق
  • مالزی: تنها تا ۱۴ روز اجازه اقامت
  • ترکیه: تنها ۹۰ روز اجازه اقامت
  • دومینیکا: تنها ۲۱ روز اجازه اقامت
  • اکوادور: تنها ۹۰ روز اجازه اقامت
  • گویان: تنها ۳۰ روز اجازه اقامت
  • هائیتی: تنها ۳ ماه اجازه اقامت
  • نیکاراگوئه: تنها ۹۰ روز اجازه اقامت
  • ونزوئلا: تنها ۱۵ روز اجازه اقامت
  • نیووی: تنها ۳۰ روز اجازه اقامت
  • ایالات فدرال میکرونزی: تنها ۳۰ روز اجازه اقامت

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزا:

مدارک مورد نیاز ، با توجه به کشور مقصد شما و دلیل شما برای مسافرت، متفاوت است.

برای اطلاع از این مدارک و درخواست صدور ویزا کافی است با دفتر سفیران تماس بگیرید تا کارشناسان حرفه ای ما با راه حل های تضمینی به شما مشاوره رایگان دهند و در صورت تمایل برای دریافت ویزای شما اقدام کنند.

تلفن تماس:  87111222 - 021  داخلی 128 دپارتمان تخصصی ویزا سفیران ایر تور 
برچسب ها {{item.name}}}